Το πρώτο βάθρο για τον Έλληνα οδηγό ΣΠΥΡΟ ΜΑΡΙΟ ΦΟΥΡΘΙΩΤΗ

Το πρώτο βάθρο επί Ισπανικού εδάφους έγινε πραγματικότητα για τον Έλληνα οδηγό ΣΠΥΡΟ ΜΑΡΙΟ ΦΟΥΡΘΙΩΤΗ.

Ο Έλληνας οδηγός από το όμορφο νησί της Κω ΣΠΥΡΟΣ ΜΑΡΙΟΣ ΦΟΥΡΘΙΩΤΗΣ συμμετείχε αυτό το Σαββατοκύριακο 30/7-01/08 στο Ισπανικό πρωτάθλημα CIV/CAV στην κατηγορία SSP300 στην καταπληκτική πίστα του παγκοσμίου πρωταθλήματος CIRCUITO DE JEREZ.

Για τον Έλληνα οδηγό ήταν η πρώτη του επαφή με τη συγκεκριμένη πίστα της Ισπανίας καθώς και η πρώτη φορά που οδηγεί μια μοτοσυκλέτα SSP300 και έπρεπε σε πολύ σύντομο χρόνο να καταφέρει να μάθει τόσο την πίστα όσο και την νέα μοτοσυκλέτα που οδηγούσε για πρώτη φορά.

 

Ανάμεσα σε 24 συμμετοχές κατάφερε να βρίσκεται 12ος στην σχάρα της εκκίνησης μετά τα χρονομετρημένα καθώς σε κάθε σεσσιον που οδηγούσε κατέβαζε συνεχώς τον χρόνο του.

Στον αγώνα της Κυριακής κατάφερε να πάρει την 3η θέση με ένα καταπληκτικό γυρολόγιο και με απίστευτα γρήγορους χρόνους ανεβάζοντας την Ελλάδα στο 3ο σκαλί του βάθρου για πρώτη φορά φέτος επί ισπανικού εδάφους.

Ο Σπύρος Μάριος Φουρθιωτης μας είπε μετά τους αγώνες του:

Ήταν ένα δύσκολο Σαββατοκύριακο για εμένα καθώς βρέθηκα στην καταπληκτική πίστα της JEREZ στην Ισπανία για πρώτη φορά και μάλιστα με μια μοτοσυκλέτα SSP300 που δεν έχω οδηγήσει ποτέ ξανά και έπρεπε να μπορέσω να ανταπεξέλθω πολύ γρήγορα σε όλα καθώς και στην αφόρητη ζέστη των 42 βαθμών κελσίου.

Έδωσα τον καλύτερο μου εαυτό και καταφέραμε να ανέβουμε στο 3ο σκαλί του βάθρου την Ελληνική συμμετοχή μας μαζί με την ομάδα μου DNA-FIFTY MOTORSPORT.

Θέλω να ευχαριστήσω την ομάδα μου DNA-FIFTY MOTRSPORT καθώς η χαρά μου είναι απερίγραπτη μετά το πρώτο μου βάθρο και όλους μου τους χορηγούς  που μου δίνουν τη δυνατότητα να συμμετέχω στα καλύτερα πρωταθλήματα παγκοσμίως καθώς και όλους εσάς που βρίσκεστε στο πλάι μου με την θετική σας σκέψη.

Την ελληνική αυτή προσπάθεια στηρίζουν ως χορηγοί:

 

 

Χορηγοί επικοινωνίας:

ΒΗΜΑ ΤΗΣ ΚΩ-KOSNEWS24-KOSTODAY-AEGEANEWS-BIKERSPIRIT-MGP.GR-BIKEIT-MOTOTRITI-SLIDE.GR-2WO.GR-TOTALRACING-MOTORSITE-MOTO@BIKETV-MOTOMAG-RADIO CITY93-RADIO PROTO-RADIO EKFRASI-KOSTV.