Συνεργασία της ΑΜΟΤΟΕ με τον σύλλογο ΙΔΟΡΟ της Όλγας Βασδέκη

Η Αθλητική Μοτοσυκλετιστική Ομοσπονδία Ελλάδος (ΑΜΟΤΟΕ) με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνει την συνεργασία της με τον σύλλογο «Ιστορικές Διαδρομές Οχημάτων με Ρόδες» (ΙΔΟΡΟ), που ίδρυσε η εμβληματική Ολυμπιονίκης και Παγκόσμια Πρωταθλήτρια του Άλματος εις Τριπλούν Όλγα Βασδέκη και στις τάξεις του οποίου ανήκουν Ολυμπιονίκες και επιφανείς προσωπικότητες της Ελληνικής Κοινωνίας.

Ως πρώτη συμπόρευση μας, η Ομοσπονδία μας στηρίζει με τα Σωματεία  της την Ολυμπιακή Μηχανοκίνητη Περιήγηση «Ο Ηρακλής πέρα από τον Μύθο», που διοργανώνει ο σύλλογος ΙΔΟΡΟ σε συνεργασία με την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, η οποία αποτελεί μία ωδή στην Οδική Ασφάλεια και τον Ολυμπισμό, βαδίζοντας μία διαδρομή από το Ρίο μέχρι την Αρχαία Ολυμπία στους δρόμους όπου κινήθηκε ο Ημίθεος Ιδρυτής των Ολυμπιακών Αγώνων.

Η Πρόεδρος του ΙΔΟΡΟ Όλγα Βασδέκη δήλωσε: «Ήταν γραφτό να συνεργαστούμε με την Ομοσπονδία  ΑΜΟΤΟΕ καθότι ενστερνιζόμαστε τις ίδιες αξίες και τον ίδιο ενθουσιασμό για αυτό που κάνουμε στους δρόμους ανά την Ελλάδα και είμαι ευτυχής που στο εξής θα πορευόμαστε μαζί της, ώστε να αναδείξουμε την ιστορία των περιοχών της πατρίδας μας μέσω της ομορφιάς των μοτοσυκλετών  της  και της αίγλης των Ολυμπιονικών αθλητών, μεταλαμπαδεύοντας παράλληλα το μήνυμα και τις αρχές της οδικής ασφάλειας».

Από την πλευρά της η Πρόεδρος της ΑΜΟΤΟΕ Μαρία Τσεσμελή δήλωσε: «Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενη για αυτήν την συνεργασία. Η ΑΜΟΤΟΕ θα στηρίξει με όλες της τις δυνάμεις την προσπάθεια του συλλόγου  ΙΔΟΡΟ. Ο κοινός μας στόχος για Οδική Ασφάλεια μέσα από τον Ολυμπισμό και την Ιστορία της χώρας μας, δημιούργησε το υπόβαθρο αυτής της συνεργασίας».