Σεμινάριο Στελεχών Αγωνοδικών – Αλυταρχών MOTOCROSS

amotoeletter

Η ΑΜΟΤΟΕ διοργανώνει διαδικτυακό σεμινάριο Στελεχών Αγωνοδικών – Αλυταρχών MOTOCROSS, την Τετάρτη 12/5/2021 και ώρα 18:00

Για να συμμετάσχετε στα σεμινάρια πρέπει να δηλώσετε συμμετοχή μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας e-amotoe.gr τα στελέχη που επιθυμούν.

Το κόστος των Σεμιναρίων είναι 60€ και η διάρκειά τους 3ετής (2021-2023).

Το σεμινάριο θα γίνει μέσω της πλατφόρμας ΖΟΟΜ, θα έχει διάρκεια 4 ώρες  και θα υπάρξουν διαδικτυακές εξετάσεις με ερωτήσεις πολλαπλής επιλογής (ξεχωριστά τεστ για τον κάθε τίτλο).

Οι συμμετέχοντες θα πρέπει μετά την δήλωση συμμετοχής, να στείλουν email στο  στο οποίο θα αναφέρονται το ονοματεπώνυμο τους, το κινητό τους τηλέφωνο και ο προσωπικός τους λογαριασμός email.

Στον προσωπικό σας λογαριασμό email, θα σταλούν οδηγίες όπως και ο σύνδεσμος του ΖΟΟΜ για την συμμετοχή σας.

Να ενημερώσουμε πως, ο κάθε συμμετέχων θα πρέπει να χρησιμοποιεί έναν υπολογιστή (δεν γίνεται η συμμετοχή ομάδας συμμετεχόντων με κοινό υπολογιστή) και θα πρέπει να έχει γνώση των κανονισμών Motocross 2021, τους οποίους και μπορεί να «κατεβάσει» από την σελίδα  https://www.amotoe.org/motocross-kanonismoi

 Να υπενθυμίσουμε ότι ΟΛΑ τα στελέχη των αγώνων της ΑΜΟΤΟΕ, οφείλουν να διαθέτουν πτυχίο Στελέχους, σύμφωνα με τον Αθλητικό Νόμο.