Μια βόλτα για τον Αλέκο…

Φιλικό Trail Ride 2012

Πέρασαν κιόλας 4 χρόνια από μια μέρα που δεν θέλουμε να θυμόμαστε, αλλά ούτε και να ξεχάσουμε ποτέ…
Ήταν 9 Δεκεμβρίου όταν ο φίλος μας “Axel” με το Νο 9 έκανε το μεγάλο άλμα και πέταξε από κοντά μας. Θα τον θυμόμαστε για το χαμόγελο και για την παρέα του…
Θα τον θυμόμαστε γιατί μας έμαθε πολλά!
Θα τον θυμόμαστε στις Κυριακάτικες βόλτες μας, στα δύσκολα μονοπάτια και στους αγώνες μας.
Την Κυριακή 5 Φεβρουαρίου, θα συναντηθούμε έξω από την πίστα Terradura και στις 10:00 π.μ. θα ξεκινήσουμε μια ομαδική βόλτα στα αγαπημένα λημέρια του Αλέκου, σε μια κλασσική διαδρομή 75 περίπου χιλιομέτρων. Η διαδρομή είναι βατή από κάθε είδους μοτοσυκλέτα Quad με χωμάτινα ελαστικά. Δυνατότητα συμμετοχής θα έχουν… αυτοκίνητα 4Χ4 και μοτοσυκλέτες Enduro, On-Off, Big On-Off και Quad καθώς επίσης και όσοι θέλουν να πλοηγηθούν με GPS αντί του Road Book!
Όμως, μπορούν να «συμμετέχουν» και όσοι δεν διαθέτουν μοτοσυκλέτα ή δεν επιθυμούν να ακολουθήσουν την διαδρομή…
Η διαδρομή θα δοθεί στους συμμετέχοντες με την μορφή Road Book, είτε σε βιβλιαράκι, είτε σε ρολό, αναλόγως πως το επιθυμούν, αλλά και με την μορφή ίχνους για GPS. Μπορούν έτσι να έρθουν παρέες, με Road Book ή χωρίς, έμπειροι και άπειροι, παλιοί και νέοι, αγωνιζόμενοι και βολταδόροι της Κυριακής, για μια οργανωμένη Βόλτα για τον Αλέκο…
Δεν θα υπάρχουν κατάταξη, αποτελέσματα και απονομές καθώς ο σκοπός τη συνάντησης θα είναι να θυμηθούμε το φίλο μας, να στηρίξουμε την οικογένειά του και να βρεθούμε όλοι μαζί παρέα!
Απαραίτητος θα είναι ο εξοπλισμός Enduro, δηλαδή κράνος, γάντια, μπότες, θώρακας, επιγονατίδες κτλ.
Στην διαδρομή θα υπάρχει υποστήριξη – σκούπες, ασθενοφόρο και Εθελοντές Σαμαρίτες του Ερυθρού Σταυρού.
Σας περιμένουμε όλους ως συμμετέχοντες ή θεατές, στην συνάντηση αυτή, παλιούς και νέους στο χώρο των Trail Rides, είτε για να λάβετε μέρος στην βόλτα, είτε για να βοηθήσετε την οργάνωση σε κάθε επίπεδο! Σύντομα θα υπάρξουν περισσότερες πληροφορίες καθώς επίσης και τα θεαματικά σημεία.
Το “παράβολο” συμμετοχής είναι ελεύθερο, και το αφήνουμε στην κρίση και την οικονομική δυνατότητα του καθένα.
Τα έσοδα από το Trail Ride αυτό, θα διατεθούν στην οικογένεια του Αλέκου Καλαποθάκη.
Περισσότερες πληροφορίες – φωτογραφίες στo: www.offroadteam.gr