ΚΕΡΔΙΣΕ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ 13η ΘΕΣΗ Η ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ ΣΤΟ ISDE ΤΗΣ ΓΑΛΛΙΑΣ

Ολοκληρώθηκε το ISDE της Γαλλίας μετά από εξι ημέρες αγωνιστικής δράσης με την Ελλάδα να καταλαμβάνει την 13η θέση στην βασική κατηγορία TROPHY και τους ανθρώπους της Εθνικής να εκφράζουν την ικανοποίησή τους για την συνολική τους παρουσία στην διοργάνωση.

Χαρακτηριστικά ο team manager της Εθνικής Ομάδας στο ISDE ανέφερε τα εξής:

Το τέλος της έκτης ημέρας και η επιστροφή βάζει τέλος στο isde της Γαλλίας. Πηγαίνοντας μέχρι εκεί που μπορούσαμε χωρίς λάθη και εκμεταλλευόμενοι τα λάθη των άλλων φτάσαμε στη 13η θέση στην κατηγορία trophy, με τους Βαρσάμη, Καράμπελα, Κακολύρη και Χασάπη.
Στην κατηγορία των club με τους Ζβιντερίκο, Ζαφειρίου και Πισιμάνη παρά την εγκατάληψη του ενός οδηγού την δεύτερη ημέρα και την επανεκκίνηση την τρίτη ημέρα, κατάφεραν να τερματίσουν στην 78η θέση.
Φτάνοντας στο τέλος λοιπόν να ευχαριστήσω την ομοσπονδία για την κάλυψη των εξόδων στις αγωνιστικές μπλούζες για τους 7 οδηγούς της αποστολής και των τριών συνοδών και την κάλυψη του γεύματος για τις ημέρες του αγώνα στους 10 της αποστολής. Επίσης για την συμφωνία που εκανε με την ομοσπονδία της Σλοβακίας για συνεργασία στην κάλυψη των service στα σεχ στο βουνό. Αυτή η κίνηση ελάφρυνε τους οδηγούς από ένα δυσβάσταχτο κόστος.
Να ευχαριστήσω τους οδηγούς και τους δύο μηχανικούς, Λουμπουνάκη και Σταματάκη για την συνεργασία που είχαμε κατά την διάρκεια του αγώνα.
Κατά την διάρκεια του αγώνα εκμεταλευτήκαμε την παρουσία της προέδρου στον χώρο για μια γνωριμία και συζήτηση σχετικά με θέματα του αθλήματος.
Ελπίζω στην προσπάθεια ανάδειξης και βοήθειας σε νεους ηλικιακά οδηγους για την πλαισίωση μελλοντικών εθνικών ομάδων.