ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΧΕTΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΑΧΥΤΗΤΑΣ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΩΝ

To ΔΣ της ΑΜΟΤΟΕ και η Επιτροπή Ταχύτητας, μετά την συνάντηση με τον ΣΟΑΜ, ενημερώνει όλους τους ενδιαφερόμενους, ότι με βάση τις αυξημένες ανάγκες για ασφάλεια των αγώνων ταχύτητας και την ανακοίνωση από τη μεριά της πίστας των Μεγάρων, τον Δεκέμβριο του 2021, για αναστολή του προγραμματισμού των δεσμευμένων ημερομηνιών από τους όλους  ενδιαφερόμενους, ότι ο προγραμματισμός για το 2022 θα περιλαμβάνει μόνο την πίστα των Σερρών.

Οι αγώνες που αφορούν το ΠΠΤ θα διεξαχθούν στις 17-19 Ιουνίου 2022 και  21-23 Οκτωβρίου 2022 μαζί με το Βαλκανικό Πρωτάθλημα Ταχύτητας Μοτοσυκλετών και είναι διπλοί. Τον Ιούνιο θα συμμετάσχει για πρώτη φορά και η κατηγορία Moto Classics για την οποία οι λεπτομέρειες  θα ανακοινωθούν μαζί με την Προκήρυξη του Πρωταθλήματος Ταχύτητας.

Λόγω του αυξημένου κόστους, της έλλειψης του Αυτοκινητοδρομίου Μεγάρων και τις αυξημένες ανάγκες ασφαλείας των αγώνων, κρίθηκε λογική για το σύνολο των αγωνιζόμενων η διεξαγωγή τεσσάρων μόνο αγώνων (δύο διπλοί).

Συνεπώς το πρόγραμμα για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ταχύτητας Μοτοσυκλετών 2022 έχει ως εξής:

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ     ΠΕΡΙΟΧΗ    ΟΡΓΑΝΩΤΗΣ

17-18-19 Ιουνίου       ΣΕΡΡΕΣ      FRM-AMOTOE (διπλός μαζί με MOTOCLASSIC μετράει για όλα τα Εθνικά Πρωταθλήματα των Χωρών της BMU)

21-22-23 Οκτωβρίου ΣΕΡΡΕΣ      BMF-MFM (διπλός, μετράει για όλα τα Εθνικά Πρωταθλήματα των Χωρών της BMU)