ΜΕΤΑΒΑΣΗ ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΤΗΣ ΑΜΟΤΟΕ UPDATE

Το ΔΣ της Ομοσπονδίας επιθυμεί να ενημερώσει για τα εξής:

Αναφορικά με το θέμα της μετάβασης στους προσεχής αγώνες μας, εξαίρεση θα αποτελέσουν οι ανήλικοι αθλητές, οι οποίοι θα συνοδεύονται από τους δύο γονείς. Ο περιορισμός του ενός συνοδού ισχύει για όλους τους υπόλοιπους αθλητές που θα συμμετάσχουν στους αγώνες του μηνός Απριλίου.

Μετά την δήλωση συμμετοχής, θα πρέπει ΑΜΕΣΑ να σταλούν, το όνομα του αθλητή και του συνοδού (η των γονέων/συνοδών σε περίπτωση ανήλικου αθλητή)στο email amotoe@amotoe.gr ώστε να συμπληρωθεί η λίστα μετάβασης. Συμπληρωματικά θα πρέπει να μας γράψετε και το email που επιθυμείτε να σταλεί η λίστα.

Θα θέλαμε να ενημερώσουμε τους αθλητές της Ομοσπονδίας μας, οι οποίοι θα συμμετάσχουν στους εγκεκριμένους από την ΓΓΑ αγώνες, του μηνός Απριλίου, ότι η μετάβαση θα γίνει ως εξής:

  1. Κωδικός μετακίνησης 6.
  2. Ταυτότητα και δελτίο αθλητή/συνοδού, η οποιοδήποτε άλλο έγγραφο που να πιστοποιεί την ταυτότητα του αθλητή και του συνοδού.
  3. Ειδικό έντυπο που χορηγήθηκε από την ΓΓΑ, το οποίο θα φέρει: ονοματεπώνυμο όλων των συμμετεχόντων στον αγώνα, ημερομηνία και ωράριο αγώνα, σωματείο οργανωτή, τοποθεσία αγώνα, καθώς επίσης σφραγίδα Α.ΜΟΤ.Ο.Ε και υπογραφή της Προέδρου. (χορηγείται από την Α.ΜΟΤ.Ο.Ε με αίτημα του σωματείου του αθλητή μετά την λήξη των συμμετοχών)
  4. Το έντυπο αυτό θα πρέπει να ζητηθεί από τα σωματεία των αθλητών σε εύλογο χρονικό διάστημα, ώστε να μπορούν έγκαιρα να το λάβουν οι αθλητές. Να σημειωθεί ότι οι αθλητές θα συνοδεύονται από ΕΝΑ (1) άτομο ακόμα, του οποίου τα στοιχεία θα αποστέλλει το σωματείο και οι βεβαιώσεις θα χορηγούνται ΑΦΟΥ έχει δηλωθεί η συμμετοχή.

Αναφορικά με το test covid, που επιβάλλεται, αξίζει να σημειωθεί η προσπάθεια του σωματείου ΑΜΟΣ Σκύδρας, ώστε να παρέχει την δυνατότητα γρήγορου test κατά την είσοδο στην πίστα την Παρασκευή πριν τον αγώνα. Το σωματείο, μετά  από συνεννόηση με τοπικό  μικροβιολογικό εργαστήριο, δίνει την δυνατότητα στους  αθλητές που επιθυμούν να κάνουν τεστ covid στην πίστα της Σκύδρας, την Παρασκευή 23/4/2021 από τις 14:00 έως και τις 20:30 σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο.

Οι ενδιαφερόμενοι αθλητές-συνοδοί θα πρέπει να δηλώσουν της επιθυμία τους για πραγματοποίηση covid test, μέχρι την ΤΡΙΤΗ 20/04/2021 στο email  του συλλόγου  που είναι: γράφοντας τα παρακάτω στοιχεία, προκειμένου να προετοιμαστούν οι σχετικές λίστες και να υπάρξει διαθεσιμότητα test.

  1. Ονοματεπώνυμο (αθλητής και συνοδός)
  2. ΑΜΚΑ (αθλητή και συνοδού)
  3. Τηλέφωνο (αθλητή και συνοδού)

Σε περίπτωση προσέλευσης αθλητών και συνοδών το Σάββατο του αγώνα και προκειμένου να επιτραπεί η είσοδος, θα πρέπει να φέρουν βεβαίωση αρνητικού test από μικροβιολογικό εργαστήριο της επιλογής τους σύμφωνα με τις οδηγίες της ΓΓΑ.