ΑΜΟΤΟΕ ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2024

Η Αθλητική Μοτοσυκλετιστική Ομοσπονδία Ελλάδος, ενημερώνει όλους τους ενδιαφερόμενους ότι η μεταγραφική περίοδος για το έτος 2024 ξεκινά στις 5 Φεβρουαρίου 2024 και λήγει στις 1Φεβρουαρίου 2024.

Μεταγραφές μετά το πέρας της συγκεκριμένης περιόδου δεν θα γίνουν δεκτές.

Οι μεταγραφές είναι ελεύθερες και η διαδικασία έχει ως εξής:

Η αθλήτρια / αθλητής συμπληρώνει και υπογράφει το έντυπο ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗΣ που θα βρείτε ΕΔΩ, το καταθέτει στο σωματείο το οποίο επιθυμεί να μετεγγραφεί, ο εκπρόσωπος του σωματείου σφραγίζει  υπογράφει  και αποστέλλει το έντυπο στο email .

 

 

Το κόστος της μεταγραφής για το έτος 2024 ανέρχεται στα 25€.

 

Εφιστούμε της προσοχή των αθλητριών/αθλητών στα παρακάτω:

Σύμφωνα με τον Ν.2725/99 και τον Ν.4726/2020, για να συμμετέχει αθλητής σωματείου σε ΟΛΟΥΣ ανεξαιρέτως τους αγώνες της Ομοσπονδίας, θα πρέπει:

  • Να επιλέξει σωματείο που να διαθέτει ειδική αθλητική αναγνώριση και είναι εγγεγραμμένο στο Ηλεκτρονικό Μητρώο Αθλητικών Σωματείων της ΓΓΑ που θα βρείτε ΕΔΩ.
  • Αν το σωματείο δεν έχει ειδική αθλητική αναγνώριση και δεν είναι εγγεγραμμένο στο Μητρώο της ΓΓΑο αθλητής ΔΕΝ μπορεί να συμμετέχει σε διοργανώσεις της Ομοσπονδίας
  • Εφιστούμε την προσοχή σας στην διασπορά των αθλητών. Αποφύγετε την συγκέντρωση σε λίγα σωματεία, γιατί αποδυναμώνονται τα Πρωταθλήματα και δεν μοριοδοτούνται οι νεαροί αθλητές μας.

Δείτε τα σωματεία με Ειδική αθλητική Αναγνώριση ΕΔΩ