ΑΛΛΑΓΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΊΑΣ ΑΓΩΝΩΝ ΠΑΝΕΛΛΗΝΊΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΉΜΑΤΟΣ ΤΑΧΥΤΗΤΑΣ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΩΝ ΚΑΙ ΚΥΠΕΛΛΟΥ SUPER MOTO 2021

Οι Επιτροπές Ταχύτητας και Motocross- Super moto, δέχτηκαν αίτημα αλλαγής της ημερομηνίας διεξαγωγής των αγώνων των θεσμών “Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ταχύτητας Μοτοσυκλετών 2021” και “Πανελληνίου Κυπέλου Super moto 2021”, που ήταν προγραμματισμένοι  να διεξαχθούν στις 12 Σεπτεμβρίου 2021  στο Αυτοκινητοδρόμιο Μεγάρων, εξαιτίας του τερματισμού του Rally Acropolis.

Ανταποκρινόμενοι στο αίτημα και με δεδομένο ότι πρέπει να υπάρχει η δυνατότητα παρακολούθησης του RallyAcropolis, που διοργανώνεται στην χώρα μας μετά από 7 χρόνια, επικοινώνησαν με το Αυτοκινητοδρόμιο Μεγάρων με σκοπό εξεύρεση νέων ημερομηνιών.

ΟΙ ημερομηνίες οι οποίες είναι διαθέσιμες και δεσμεύτηκαν είναι: 1-2-3 Οκτωβρίου 2021. Για την διευκόλυνση αθλητών, θεατών και χορηγών οι αγώνες χαρακτηρίζονται διπλοί, τόσο για το ΠΠΤΜ όσο και για το Super moto. Οι Επιτροπές βρίσκονται σε συνεννόηση με το Αυτοκινητοδρόμιο Μεγάρων με σκοπό την εξεύρεση μίας ακόμα ημερομηνίας, ώστε το ΠΠΤΜ 2021 να ολοκληρωθεί με 5 αγώνες (2 διπλοί-1 μονός) και το SM με 5 αγώνες (1 διπλός-3 μονοί) με επικρατέστερη ημερομηνία αυτήν της 30-31 Οκτωβρίου 2021 στο Αυτοκινητοδρόμιο Μεγάρων (μονός αγώνας), την οποία και δέσμευσαν.

Να σημειωθεί ότι υπήρξε επικοινωνία τόσο με το Αυτοκινητοδρόμιο Σερρών, το οποίο δεν έχει διαθέσιμες ημερομηνίες, όσο και με το ΓΕΑ, για την παραχώρηση του αεροδιαδρόμου της Τρίπολης, το οποίο όμως δεν διατίθεται λόγω πυρασφάλειας.

Το ΔΣ της ΑΜΟΤΟΕ και οι Επιτροπές Ταχύτητας και Motocross-Super moto, σας καλούν να υποστηρίξετε την προσπάθεια ολοκλήρωσης των θεσμών.